top of page
AdobeStock_503090004.jpeg

OM ZWITCH

Köpt nytt med ditt gamla

Hos Zwitch har du alltid bytesrätt*

Har du något hemma som du inte längre använder?

Med några få klick kan du lägga ut en annons och sen är det bara att vänta på att få rätt bud. Hittar du något du vill köpa, kan du använda dina gamla saker som betalning.

Köp smart, börja Zwitcha.

Hög med vikta stickor

VÅRT MÅL

Ett roligare sätt att handla cirkulärt

Vi vill inte bara att våra kunder ska byta kläder och heminredning med varandra, vi hoppas på att hjälpa folk att byta livsstil och börja tänka mer cirkulärt i alla aspekter av sina liv. Vi vill ge alla felköp en ny chans. Den där klänningen du aldrig bar eller den där soffan som är för liten som du ångrar att du köpte, kan få ett nytt hem. 

Börja Zwitcha!

Sälj saker du inte längre använder

AdobeStock_548415561.jpeg

1. Ladda upp en eller fler annonser

Hämta Zwitch-appen kostnadsfritt från App Store eller Google Play Store och lägg ut så många annonser du vill. Ta ett foto, beskriv artikeln och ange ett pris, sen är det klart!

11970.png

2. Invänta rätt bud

När du får ett bud kan du välja att acceptera direkt eller föreslå ett motbud. När du har fått ett bud du är nöjd med, bestämmer du och köparen tillsammans en mötesplats eller transportmedel för att skicka artikeln.

AdobeStock_323410322.jpeg

3. Förpacka produkten och skicka iväg

Nu är det dags att ge dina gamla saker ett nytt hem. Paketera artikeln om den ska skickas eller möt upp köparen och mottag din betalning. 

Hitta något nytt du vill ha 

image-from-rawpixel-id-7415853-original1.png

1. Svep, scrolla eller sök

Hämta Zwitch-appen kostnadsfritt från App Store eller Google Play Store och bläddra bland vårt stora utbud av unika artiklar.

v874-389-wan-091.png

2. Lägg ett bud

När du hittat en annons du är intresserad av är det dags att lägga ett bud. Antingen budar du med en eller fler av dina egna annonser, med pengar eller en mix. 

closeup-of-a-young-woman-holding-and-using-mobile-2022-03-05-19-19-03-utc-scaled.jpeg

3. Genomför affären 

Du kan chatta med motparten direkt i appen. Bestäm mötesplats eller boka transport för att genomföra affären. 

bottom of page